menu
Terug naar resultaten

Nationaal Fonds kinderhulp

Met welke vraag komen jongeren bij de organisatie?

Financiële hulp
Ontwikkeling (opleiding, leesboeken, cursus, sport, zwemles, eenvoudige laptop of ander schoolmateriaal, muziek, speel- en spelmateriaal )
Ontspanning (dagje uit, Sinterklaas, weekje kamperen, pleeggezindagen)
Basale zaken (fiets, kamerinrichting, kleding)
Bijzondere zaken (naamsverandering, medicijnen, therapie)

Bij welke problematiek wordt de organisatie ingeschakeld?

Kinderhulp zet zich breed in voor kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die wegens armoede buiten de boot dreigen te vallen. Wij vinden dat alle kinderen er gewoon bij moeten kunnen horen, ook als er thuis niet genoeg geld is.

Zijn er specifieke eisen voor een aanmelding?

We helpen in samenwerking met lokale fondsen en maatschappelijke organisaties. Fondsen zoals Stichting Leergeld, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Jarige Job, maar ook jouw gemeente doet gelukkig al heel veel. Maar soms heb je iets nodig waar zij niet direct mee kunnen helpen. Dan zijn wij er. Kinderhulp is het fonds dat er altijd is, ook als andere, voorzieningen niets kunnen betekenen. Voorafgaand aan een aanvraag bij Kinderhulp kijk je of één van de links genoemde voorzieningen wellicht iets kan betekenen. Wanneer dat niet zo is, helpt Kinderhulp. Samen kunnen we op die manier garanderen dat de hulp die er is ook voor jou bereikbaar is. Heb je een verzoek, neem dan contact op met één van de maatschappelijke organisaties in jouw woonplaats (of als je al contact hebt, met je contactpersoon) en kijk samen met hen hoe je vraag zo goed en snel mogelijk op kan worden gepakt.
Fondsen, financiële ondersteuning
  • FinanciĆ«n
  • Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Zoeterwoude
  • 0 - 21 jaar
Nationaal Fonds kinderhulp

Contactpersoon

Algemeen

Contactgegevens

0570-611899
info@kinderhulp.nl
https://kinderhulp.nl/
Kloppen deze gegevens niet?
wijziging doorgeven

Deel deze organisatie
e-mail deze gegevens