menu
Terug naar resultaten

Prodeba

Met welke vraag komen jongeren bij de organisatie?

Met de onderwijs zorgcombinatie Sloep hebben Prodeba en PI De Brug een unieke voorziening gecreëerd voor leerlingen van 5  tot 13 jaar met een ontwikkelingsstoornis en/of andere gedragsproblematiek die niet kunnen functioneren in een (speciaal) onderwijssetting en hierdoor (dreigen) uit (te) vallen. Sloep biedt kleinschalig cluster 4 onderwijs met extra pedagogische ondersteuning.
 

Bij welke problematiek wordt de organisatie ingeschakeld?

Kinderen en (jong)volwassenen met een ontwikkelingsstoornis of andere problematiek binnen de psychiatrie. Denk hierbij aan autismespectrumstoornissen, ADHD, angststoornissen, hechtingsproblematiek en gedragsproblematiek. Vaak is er sprake van co-morbiditeit.

Zijn er specifieke eisen voor een aanmelding?

- Er moet ontwikkelpotentie zijn, mensen met een verstandelijke handicap vallen om deze reden niet binnen onze primaire doelgroep. - Er moet geen crisisbehandeling nodig zijn. - Er kan telefonisch contact worden opgenomen met de aanmeldcoördinatie om de mogelijkheden en verdere stappen te bespreken.
autisme, ontwikkelingsstoornis, adhd, hechtingsproblematiek, gedragsproblematiek, autismespectrumstoornissen, schoolbegeleiding, sociale contacten, ggz, jeugdzorg, begeleiding, zelfredzaamheid, stemmingsstoornissen, dwangstoornissen
  • Onderwijs-zorg aanbod
  • Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Zoeterwoude
  • 4 - 35 jaar
Prodeba

Contactpersoon

Zorgaanvraag

Contactgegevens

088-1203300
zorgaanvraag@prodeba.nl
www.prodeba.nl
Kloppen deze gegevens niet?
wijziging doorgeven

Deel deze organisatie
e-mail deze gegevens