menu
Terug naar resultaten

Prodeba

Met welke vraag komen jongeren bij de organisatie?

Voor sommige (jong)volwassenen  (18-35 jaar) is het zelfstandig wonen (nog) niet mogelijk. Dit kan zijn omdat er sprake is van een ontwikkelingsproblematiek en/of andere gedragsproblematiek of omdat er hulp nodig is bij dagelijkse activiteiten. Voor deze zorgvraag heeft Prodeba verschillende woonvormen. De woonvormen van Prodeba zijn extramuraal opgezet. Dat wil zeggen dat wonen en zorg gescheiden zijn. Het doel is dat cliënten zelfstandig leren wonen.

 

Bij welke problematiek wordt de organisatie ingeschakeld?

(Jong)Volwassenen met een ontwikkelingsstoornis of andere problematiek binnen de psychiatrie. Denk hierbij aan autismespectrumstoornissen, ADHD, angststoornissen, hechtingsproblematiek en gedragsproblematiek. Vaak is er sprake van co-morbiditeit.
 

Zijn er specifieke eisen voor een aanmelding?

Belangrijk is dat men wel open staat voor begeleiding en actief naar zelfstandigheid wil werken. 
 
autisme, ontwikkelingsstoornis, adhd, hechtingsproblematiek, gedragsproblematiek, autismespectrumstoornissen, sociale contacten, ggz, begeleiding, zelfredzaamheid, stemmingsstoornissen, dwangstoornissen, zelfstandigheid, zelfstandig leren wonen, financiën, huishouden. 
 
  • Wonen
  • Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Zoeterwoude
  • 18 - 35 jaar
Prodeba

Contactpersoon

Zorgaanvraag

Contactgegevens

088-1203300
zorgaanvraag@prodeba.nl
www.prodeba.nl
Kloppen deze gegevens niet?
wijziging doorgeven

Deel deze organisatie
e-mail deze gegevens